tirsdag 30. september 2008

Oppdatering

Dette året kommer bare til å toppe hele driten!! Det er helflott her :) Flotte mennesker, flotte og ærlige lærerer, flott og utfordrende undervisning og noen spennende tankevekkere :) Kan det bli bedre?
Denne uken har vi opptur om sex og samliv, og det er helt rått! Undervisning og samtale rundt alt fra sex, homofili, forskjeller på gutter og jenter, samliv (ekteskap, samboerskap ++) og mye mye mer..! Jeg skulle ønske alle vennene mine hjemme fikk være med på all denne flotte undervisningen. Idag skal vi lage kake eller sang om temaet. Tror det blir en del flotte kaker kan du si..:D Itilegg til all denne flotte undervisningen har vi fellesmiddager (gratis!!! :D) og fellestimer. det vil si at jeg får være med musikkklassen også for en gangs skyld. Det er gøy :)
På lørdag hadde vi salsakveld her på skolen, det var knallgøy!! Med rødt lys i hele salen og folk kledd opp til dans. Og mat, og det er alltid gøy! :) Ellers er det noe som skjer her hele tiden, og det er supergøy!

Fra sist gang jeg skrev her har jeg grublet mye på mange rare ting, og kommet frem til en konklusjon: Gud har en plan og han er med meg, så alt jeg trenger å gjøre er å elske han og andre mennesker. Det betyr ikke at jeg ikke møter utfordringer, men at jeg har noen som passer på meg når utfordringene dukker opp. Herlighet så flott!!

Og en liten, men veldig viktig ting til slutt: Jeg har klart Sj-lyden!!!!! Klarer ikke å bruke den, men jeg øver meg :) wiiii!

1 kommentar:

Linda sa...

Vente på mer oppdatering ;)